Lindfield Gardens

Residential Project

Area: 650 sq.m  7000 sq.ft
Budget: £1M

Location:

London NW3

Year of Build:

2005

Description:

Full refurbishment of existing detached house to include rear and front extensions, basement with swimming pool and re-configuration of entrance level to allow street level access as opposed to existing entrance being at a 40 steps higher than the street.

The newly completed house comprises of GIA of over 7,000 sq.ft.

AS Studio was involved with securing several staged planning approvals, developing tender and construction drawings packages, full site supervision and interior design until final turn-key stage.

Finished Site: Front View

Finished Site: Back View

Finished Site: Back View

CGI: Proposed Ground Floor Layout

CGI: Proposed First Floor Layout

CGI: Proposed Loft Bedroom

CGI: Roof

CGI: Proposed Loft Bathroom

CGI: Interior View

CGI: Interior View

Construction Process

Proposed Lower Ground Floor Plan

Proposed Entrance Floor Plan

Proposed Ground Floor Plan

Proposed Section

Proposed Front Elevation and Section 

Proposed Elevation and Section

2 MAGDALEN MEWS
LONDON
NW3 5HB
TEL: +44(0)2077941625
FAX: +44(0)2077940296
EMAIL:
info@as-studio.co.uk

https://www.as-studio.co.uk/